Huidkanker.be : informatie over huidkanker: melanoom, basocellulair en spinocellulair carcinoom
 

Disclaimer.

De aangeboden informatie en tools werden met de hoogste nauwkeurigheid samengesteld. Het is echter evident dat de aangeboden gegevens slechts hulpmiddelen zijn bij het beter begrijpen van huidkanker en in geen enkel geval aanzien mogen worden als vervangend doktersadvies !

We kunnen niet genoeg benadrukken dat in geval van twijfel u zo snel mogelijk een gespecialiseerd arts dient te raadplegen.

Alle aangeboden gegevens zijn informatief bedoeld en moeten dan ook zo geïnterpreteerd worden.

Noch de eigenaar, noch medewerkers van deze site kunnen op welke wijze en naar aanleiding van welk voorval of situatie ook aansprakelijk gehouden worden voor schade ontstaan door of verergert door welke informatie ook op deze website.

Alle beschreven handelsmerken, geneesmiddelen, behandelingstechnieken, etc. zijn eigendom van hun respectieve patent/merk/...-houders. Indien u informatie op deze site zou aantreffen welke daarop een inbreuk pleegt, gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen.

Het huidkanker.be-logo en de slogan "kennis is de beste verdediging" zijn exclusief eigendom van de eigenaar van deze site. Geen overname van artikels is toegestaan dan na schriftelijke toestemming vanwege de auteur.

 


© 2004-2015 Huidkanker.be. Met medewerking van huidarts Dr. N. Lucidarme. Gelieve onze disclaimer te lezen.
Overname is strikt verboden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.